Image by Vadim Sadovski

ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΗΝ #DWSQUAD

CAMPING WEEKEND

3-4 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ, 2020

CAMPING WEEKEND

ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΗΝ #DWSQUAD

Θυμάστε πόσο όμορφα περνούσαμε στην κατασκήνωση όταν ήμασταν παιδιά; Σκεφτείτε λοιπόν, πόσο πιο ωραία θα περάσουμε τώρα!

 

Οι ζέστες αποχωρούν κι εμείς ετοιμαζόμαστε για το καθιερωμένο μας camping,

σε έναν ολοκαίνουργιο και εναλλακτικό χώρο. 

Το σουκού αυτό θα το αφιερώσουμε στην ομάδα και σε χαλαρές αλλά άκρως απολαυστικές δραστηριότητες. 

Κατασκήνωση δίπλα στο ποτάμι, απογευματινή γιόγκα, ψήσιμο, σινεμά κάτω από τα αστέρια, τραγούδι και χορός γύρω από τη φωτιά, πεζοπορίες είναι μερικά από τα πράγματα που θα απολαύσουμε στις 3-4  Οκτωβρίου. 

 

Είσαι μέσα;  

Hμερομηνίες

Σάββατο & Κυριακή

3 - 4 Οκτωβρίου 2020

*δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης την Παρασκευή 2 Οκτωβρίου, αναλόγως διαθεσιμότητας

Βαθμός Δυσκολίας

​Εύκολο 

Διαμονή με πρωινό, μεσημεριανό & δείπνο

Κατασκηνωτικός χώρος

Theano Skarfos River Park, Σίμου

Image by Laura Pluth

Ενδεικτικό Πρόγραμμα

​Σάββατο, 3 Οκτωβρίου

10.00 - Η συνάντηση μας θα γίνει κατευθείαν στον κατασκηνωτικό χώρο Theano Skarfos River Park στο χωριό Σίμου. Όταν φτάσετε, θα τακτοποιήσετε τα πράγματά σας στις σκηνές και θα απολαύσετε μια κρύα λεμονάδα ή πουρνελλάδα από τα χέρια της κα.Ντίνας. 

 

10.30 - Θα ξεκινήσουμε για μια χαλαρή πεζοπορία στα μονοπάτια της περιοχής μαζί με τον κο.Παναγιώτη, ιδιοκτήτη του κατασκηνωτικού χώρου, ο οποίος θα μας δείξει και θα μας μιλήσει για τα σημεία ενδιαφέροντος που θα βρούμε στο δρόμο μας. Μην ξεχάσετε να φέρετε αθλητικά παπούτσια και καπέλο για να προστατευτείτε από τον ήλιο του μεσημεριού. 

13.30 - Με την επιστροφή μας στον κατασκηνωτικό χώρο, θα μας περιμένει ελαφρύ γεύμα από τα χέρια της κα. Μαρίας και της κα. Ντίνας,  το οποίο θα απολαύσουμε μαζί με μπίρα ή αναψυκτικό κάτω από την σκιά των δέντρων. 

17.30 -  H Ροξάνα, η Certified Yoga Instructor μας, θα μας χαλαρώσει με ένα Yoga Session στην "πλατεία" της κατασκήνωσης. Όσοι έχετε δικό σας χαλάκι, φέρτε το μαζι σας. Ακολουθεί ξεκούραση και χαλάρωση.

20.00 - Μετά το χαλαρωτικό yoga session μας, θα απολαύσουμε ένα πλούσιο δείπνο στον κατασκηνωτικό χώρο. Μην ντραπείτε να βοηθήσετε στην ετοιμασία του γεύματος! 

21.00 - Όσο εμείς θα τρώμε, θα στήνεται θερινό σινεμά με full εξοπλισμό στην "πλατεία" της κατασκήνωσης. Το σινεμά κάτω από τα αστέρια, είναι κάτι που θέλαμε να οργανώσουμε όλο το καλοκαίρι και το camping είναι η καλύτερη ευκαιρια για να το κάνουμε. Μην ανησυχείτε! Θα έχει pop corn για όλους!

22.30 - Φωτιά, smores, μουσική, χορός και διασκέδαση μέχρι το πρωί. Όσοι έχετε ξαναβρεθεί σε εκδρομή με την #dwsquad γνωρίζετε πως οι βραδιές μας είναι άκρως διασκεδαστικές. 

​Κυριακή, 4 Οκτωβρίου

8.00 -10.00 - Χρειαζόμαστε καλό πρωινό και δυνατό καφέ! Από τις 8 μέχρι τις 10 λοιπόν, θα μπορείτε να απολαύσετε το πρωινό σας, στο camping. 

 

11.30 - Προαιρετική βόλτα στο φράγμα της Ευρέτου. Όσοι το ξενύχτησαν πολύ το βράδυ και δεν μπορούν να ακολουθήσουν, μπορούν να απολαύσουν ακόμη μερικές στιγμές χαλάρωσης στο camping. 

1.00 - Αποχαιρετούμε τον κο.Παναγιώτη, την κα.Μαρία και την κα.Ντίνα και αποχωρούμε από την κατασκήνωση. Οδηγούμαστε στο χωριό Λυσός για το τελευταίο μας γεύμα σε ταβέρνα του χωριού. 

 

15:00 -  Έχει γίνει παράδοση πλέον, να τελειώνουμε τις καλοκαιρινές #dwsquad εκδρομές με βουτιές και ηλιοβασίλεμμα στο αγαπημένο Sandy Beach στην Πάφο. Όσοι από εσάς λοιπόν θέλετε, μπορείτε να μας ακολουθήσετε εκεί, πριν επιστρέψετε στις πόλεις σας. 

* Προαιρετικά θα μπορείτε να  μείνετε από την Παρασκευή 2 Οκτωβρίου, με επιπλέον χρέωση και αναλόγως διαθεσιμότητας. Επικοινωνήστε με την οργανώτρια για περισσότερες πληροφορίες. 

Τι συμπεριλαμβάνεται

Συμπεριλαμβάνεται

-Διαμονή σε οργανωμένο κατασκηνωτικό χώρο σε σκηνή ή καμπίνα αναλόγως πακέτου

- Πρωινό, Μεσημεριανό και Δείπνο με ποτό στην κατασκήνωση

 

-Πριβέ θερινό σινεμά

 

- Yoga session με Certified Yoga Instructor

 

- Μεσημεριανό Κυριακής με ποτό στην ταβέρνα 

-Έπιπλέον σνακς & φρούτα

ΔΕΝ συμπεριλαμβάνεται

- Προαιρετική επιπλέον διαμονή για το βράδυ της Παρασκευής 2 Οκτωβρίου με πρωινό, αναλόγως διαθεσιμότητας και αναλόγως πακέτου

-Αλκοόλ (η μπίρα συμπεριλαμβάνεται)

71f296a498d7fa29cfc1e506c8f382f1.jpeg

Πληροφορίες για τη διαμονή 

Ο κατασκηνωτικός χώρος Theano Skarfos River Park βρίσκεται στο χωριό Σίμου της Πάφου. Πρόκειται για οργανωμένο κάμπινγκ που διαθέτει δικές του διπλές σκηνές και καμπίνες, οι οποίες μπορούν να φιλοξενήσουν μέχρι και 30 άτομα. Πιο αναλυτικά, υπάρχουν στο χώρο:

A - κανονικές & οικογενειανές σκηνές (2-4 άτομα σε κάθε σκηνή) - οι οικογενειακές σκηνές είναι ουσιαστικά δύο ξεχωριστές, κανονικές σκηνές, των δυο ατόμων, απλώς είναι κάτω  από την ίδια τέντα. 

B -  αυτοκρατορική σκηνή (2 άτομα στην σκηνή) - μεγαλύτερη σε μέγεθος από τις κανονικές, με μεγαλύτερο κρεβάτι

Γ - σκηνές αεροπλανικού τύπου (1 άτομο σε κάθε σκηνή μέχρι 100κιλά) - πρόκειται για σκηνές οι οποίες δένονται σε δέντρα και αιωρούνται πάνω από το έδαφος 

Δ -  ξύλινες καμπίνες (2 άτομων) - η καμπίνες διαθέτουν δική τους τουαλέτα και μπάνιο

- Ο χώρος διαθέτει κοινά μπάνια με ζεστό νερό, τουαλέτες αλλά και μια εξωτερική κουζινούλα με τραπέζια. 

- Οι σκηνές και οι καμπίνες που βρίσκονται στον χώρο διαθέτουν το δικό τους στρώμα, μαξιλάρια και σεντόνια. 

- Οι σκηνές διαθέτουν ένα διπλό ή δύο μονά στρώματα αέρος. Δηλώστε στα σχόλια, πιο από τα δύο προτιμάτε.

- Το νερό είναι πόσιμο.

- Στον χώρο υπάρχουν πρίζες για να φορτίσετε τηλέφωνα και κάμερες

- ΔΕΝ υπάρχει WI-FI 

- Το βράδυ κάνει ψύχρα γι'αυτό φέρτε μαζί σας κουβερτούλα

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ!

- Λόγω της μικρής έκτασης του κατασκηνωτικού χώρου, ΔΕΝ θα δεχτούμε επιπλέον δικές σας σκηνές. Θα χρειαστούμε τον χώρο για τα activities έτσι δεν θα μπορούμε να κάνουμε εξαιρέσεις. 

 

- Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας για όλους τους τύπους διαμονής.

- Σεβόμαστε τις επιθυμίες σας αλλά δυστυχώς δεν θα μπορούμε να  εξυπηρετήσουμε τα άτομα που θα θέλουν να μείνουν μόνα τους σε διπλές σκηνές, ή γενικότερα σε σκηνές ή καμπίνες χωρητικότητας 2 ατόμων, γιατί δεν θέλουμε να στερήσουμε σε κάποιον την ευκαιρία να συμμετάσχει. 

Κόστος και δήλωση συμμετοχής

Για την διευκόλυνση σας έχουμε δημιουργήσει πακέτα τα οποία αντιπροσωπεύουν τους πιο πάνω τύπους διαμονής.

Να θυμάστε πως οι τιμές είναι ανά άτομο και όχι ανά σκηνή. 

Κάντε κλικ στα πιο κάτω πακέτα για να ενημερωθείτε για τις τιμές και ακολούθως συμπληρώστε τη φόρμα που ακολουθεί για να σας σταλούν οι πληροφορίες αποπληρωμής αλλά και για να λυθούν τυχόν απορίες σας.  

Τελική ημερομηνία δήλωσης συμμετοχής είναι η Δευτέρα, 28η Σεμπτεμβρίου 2020 ή μέχρι εξαντλήσεως των θέσεων. 

​Φόρμα Συμμετοχής

Επιλεξτε τύπο διαμονής;
Διατροφικές Προτιμήσεις
Θέλετε διαμονή και για την Παρασκευή 2 Οκτωβρίου (επιπλέον χρέωση αναλόγως διαμονής)

Ευχαριστούμε για την δήλωση συμμετοχής. Θα λάβετε σύντομα  ενημερωτικό email αναλόγως του πακέτου που επιλέξατε,  με επιλογές πληρωμής.

FAQ

Ποιο είναι το σημείο συνάντησης; 

Το σημείο συνάντησης για όλους θα είναι ο κατασκηνωτικός χώρος Theano Skarfos River Park στο χωριό Σίμου της Πάφου. Θα βρείτε οδηγίες GPS εδώ : https://goo.gl/maps/CaMuCMusCcS8dW2U6

Είναι δύσκολο η πεζοπορία; 

Μέτριας δυσκολίας. Τα μονοπάτια της περιοχής δεν είναι πάντα σηματοδοτημένα. Επίσης θα συναντήσουμε και κάποια ανηφορικά σημεία. Φορέστε αθλητικά ή παπούτσια πεζοπορίας και μακρύ παντελόνι.

Θέλω να μείνω από την Παρασκευή στο camping, μπορώ; 

Ναι, μπορείς. Συμπλήρωσε την φόρμα συμμετοχής και κάνε κλικ στην επιλογή για επιπλέον διαμονή. Το κόστος θα είναι ανάλογο του πακέτου που θα επιλέξεις.  Οι τιμές είναι ανά άτομο και όχι ανά δωμάτιο.

Θα έρθω μόνος στο διήμερο. Θα μπορώ να μείνω μόνος μου σε σκηνή;

Στο χώρο υπάρχουν αρκετές σκηνές για να καλύψουν τις ανάγκες διαμονής 30 ατόμων, όσοι είναι και οι συμμετέχοντες. Δυστυχώς λόγω της μικρής έκτασης του κατασκηνωτικού χώρου δεν θα μπορούμε να προσθέσουμε επιπλέον σκηνές μιας και θα χρησιμοποιήσουμε τους χώρους αυτούς για activities. Ωστόσο, σε εξαιρετικές περιπτώσεις και κατόπιν συνεννόησης με την διοργανώτρια μπορεί να υπάρξει η δυνατότητα για ατομική διαμονή. Εσείς επικοινωνήστε μαζί μας για να το συζητήσουμε. 

Μπορώ να συμμετάσχω αν είμαι ανήλικος; 

Δυστυχώς λόγω της φύσης της εκδρομής, επιτρέπεται η συμμετοχή μόνο σε όσους έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους.

​Είμαι βίγκαν. Μπορώ να έχω άλλη επιλογή στο γεύμα; 

Ναι. Συμπλήρωσε το ανάλογο πεδίο στην φόρμα συμμετοχής στο τέλος της σελίδας. 

Χρειάζεται να φέρω μαζί μου φαγητό; 

Όχι. Όλα τα γεύματα συμπεριλαμβάνονται στην τιμή και θα υπάρχουν και επιπλέον σνακ και φρούτα στην κουζίνα της κατασκήνωσης. Αν θες όμως, μπορείς να φέρεις και δικά σου σνακ.

Υπάρχει ρεσεψιόν ή μικρό κατάστημα/μάρκετ στον χώρο για ψώνια;

Όχι. Θα πρέπει να έρθεις εξοπλισμένος με όλα όσα χρειάζεσαι. Το κοντινότερο μάρκετ βρίσκεται 5-10 λεπτά μακριά. 

Χρειάζεται να έχω εμπειρία στην γιόγκα για να συμμετάσχω στο session;

​Όχι. Η instructor θα προσαρμόσει το πρόγραμμα στις δικές μας δυνατότητες. 

Το νερό στον κατασκηνωτικό χώρο είναι πόσιμο; 

Ναι! Φέρτε τις δικές σας μπουκαλίτσες για να τις γεμίζετε. 

Δεν θέλω να συμμετάσχω στην πεζοπορία, ούτε στο φαγητό της Κυριακής. Γίνεται; 

Δεν μπορούμε να σας υποχρεώσουμε να κάνετε κάτι που δεν θέλετε. Παρ' όλα αυτά η τιμή θα παραμείνει ίδια, ακόμη κι αν δεν θέλετε να συμμετάσχετε σε κάποια από τις δραστηριότητες. 

Συμπλήρωσα την φόρμα συμμετοχής. Τώρα τι γίνεται; 

Θα λάβεις με email τις διαθέσιμες επιλογές για πληρωμή της εκδρομής καθώς και το ποσό που πρέπει να πληρώσεις αναλόγως με τις επιλογές σου. Θα έχεις στην διάθεσή σου 24 ώρες για να πραγματοποιήσεις την πληρωμή και να κάνεις έγκυρη την συμμετοχή σου. Αν δεν πραγματοποιήσεις την πληρωμή μέσα σε 24 ώρες, τότε η συμμετοχή σου ακυρώνεται. 

Πραγματοποίησα την πληρωμή. Τώρα τι γίνεται; 

Συγχαρητήρια! Η οργανώτρια της ομάδας θα σε βάλει στο group chat της ομάδας στο Whatsapp μαζί με τους υπόλοιπους συμμετέχοντες αμέσως μόλις συμπληρωθει το γκρουπ! Εκεί θα ενημερώνεσαι για τυχόν updates, θα λύνεις τις απορίες σου και θα έχεις μια πρώτη γνωριμία με τους συνταξιδιώτες και μελλοντικούς φίλους σου, μέχρι την μέρα της εκδρομής! 

​Έχω πολλές απορίες ακόμη. Μπορώ να μιλήσω με κάποιον υπεύθυνο; 

Φυσικά! Μπορείς να λύσεις όλες σου τις απορίες στέλνοντας

- email στην οργανώτρια της εκδρομής στο diarywings@gmail.com ή

- στέλνοντας μήνυμα στο chat box της σελίδας που βρίσκεται κάτω δεξιά ή

- στέλνοντας προσωπικό μήνυμα στην διοργανώτρια στο Instagram ή Facebook 

Τι να φέρω μαζί μου 

- Αθλητικά παπούτσια ή παπούτσια πεζοπορίας

- Αντηλιακό

- Καπέλο

- Παγούρι Νερού

-Πετσέτες

-Κουβερτούλα για το βράδυ

-Μακρυμάνικο για το βράδυ

-Χαλάκι για γιόγκα (εάν έχετε)

- Δικά σας επιπλέον σνακς

-Πετσέτα θαλάσσης

- Αντικουνουπικό

- Μαγιό

Όροι & Προϋποθέσεις

- Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι όσοι ξοφλήσουν το πόσο μέσα σε 24 ώρες από την ώρα δήλωσης της συμμετοχής τους.

- Δεν γίνεται επιστροφή χρημάτων σε περίπτωση μη παρουσίας του συμμετέχοντα.

- Για ακυρώσεις μέχρι 28 Σεμπτεμβρίου, θα επιστρέφεται το 50% της συμμετοχής.

- Για ακυρώσεις μετά τις 29 Σεμπτεμβρίου δεν θα γίνεται επιστροφή χρημάτων.

- Δικαίωμα συμμετοχής έχουν μόνο όσοι έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος ηλικίας. 

- Σε περίπτωση κακοκαιρίας ή δυσμενών καιρικών συνθηκών  ο διοργανωτής διατηρεί το δικαίωμα να αλλάξει το πρόγραμμα ή να μετακινήσει την εκδρομή σε νέα ημερομηνία.

- Οι διοργανωτές έχουν δικαίωμα να κάνουν αλλαγές στο πρόγραμμα όταν υπάρχει ανάγκη ή για την καλύτερη διαικπεραίωση της εκδρομής.

- ΔΕΝ θα μπορούν να συμμετάσχουν άτομα που έχουν κλείσει διαμονή σε άλλο κατάλυμα της περιοχής ή που δεν συνεννοήθηκαν εκ των προτέρων με την διοργανώτρια. 

Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα για την ταξιδιωτική μας κοινότητα πατήστε εδώ.

Αν θέλετε να διαβάσετε FAQ για την #DWSQUAD πατήστε εδώ.

ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΑΠΟ ΤΟ INSTAGRAM